Viimapää Oy tarjoaa sinulle ratkaisun jolla pääset paperisistä laskuista ja kuiteista eroon!

Procountor Taloushallinto -ohjelmistolla voit unohtaa paperiset laskut ja kuitit. Ohjelmisto pitää sisällään kaikki taloushallinnon ohjelmat joita PK-yritys tarvitsee: myynti- ja ostolaskut, matkalaskut, palkanlaskennan sekä kirjanpidon. Myyntilaskujen seuraaminen, perintä ja ostolaskujen maksatus onnistuu kaikki samassa ohjelmassa yksillä tunnuksilla. Ei enää kadonneita salasanoja, tarvitset vain yhden tunnuksen!

Procountor Taloushallinto paketteja on neljää eri kokoa (Jousto, Hopea, Kulta ja Platina) joista valitsette juuri sinun yhtiötäsi parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Kun otatte Taloushallinto paketin lisäksi Starttipaketin, saatte hyvän alun sähköiseen taloushallintoon.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä niin katsotaan juuri Sinun yhtiöllesi sopivin ratkaisu

 

 

Procountor on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto jossa voi hoitaa lähes kaikki yhtiön taloushallinnon asiat mm. myyntilaskut, ostolaskut, maksatuksen, matkalaskut, palkanlaskennan sekä kirjanpidon.

Ohjelma toimii ns. pilvipalveluna joten voit hoitaa taloushallinnon työt ajasta ja paikasta riippumatta, tarvitset vain tietokoneen jossa on nettiyhteys sekä internetselain (esim. Firefox, Crome).

Mikäli haluat kuulla lisää, ota yhteyttä!

Viimapää Oy on Procountorin partneritilitoimisto