Viimapää Oy:ltä on mahdollista saada taloushallinnon järjestelmä, jolla voit tehdä laskusi vaikka rannalla kunhan käytössäsi on tietokone jossa on internetselain (esim. Firefox , Internet explorer, Crome) sekä internetyhteys. Ohjelma toimii täysin internetin välityksellä ns. pilvessä. Varmistukset yms on hoidettu ohjelmistotoimittajien puolesta.

Jos sähköinen taloushallinto ei vielä ole "Sinun juttusi", hoidamme kirjanpitosi Procountor Tallennuksessa jolloin raportoin sinulle joko sähköpostilla tai paperilla sopimuksen mukaan.

PROCOUNTOR 
Procountor International Oy on osa Accountor-konsernia
Procountor Myynti: valmiit verkkolaskuyhteydet sisältävä laskutusohjelma
Procountor Osto: sähköisten laskujen käsittelyyn ja maksamiseen
Procountor Taloushallinto:

asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäyttöön suunniteltu ohjelmisto.

Sisältää kaikki tuotteiden Procountor Myynti ja Osto ominaisuudet sekä lisäksi paljon muuta. Mm myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, reskontran, palkanlaskennan, kirjanpidon, yrityksen talouden seurannan ja sähköisen arkistoinnin, kattavat verkkolaskuyhteydet, tulostuspalvelun, skannauspalvelun, pankkiyhteydet sekä sähköiset viranomaisilmoitukset.

Procountor Taloushallintoa on saatavana neljänä eri kuukausiveloituksellisena pakettina.

Asiakas valitsee minkä paketti on hänen tarpeisiinsa riittävä. Paketti sisältää tietyn määrän tapahtumia, ylimenevät laskutetaan hinnaston mukaisesti. Lisäksi laskutetaan transaktiot esim. lähetetyistä/vastaanotetuista laskuista.

Procountorin sivuilta löytyvät tarkat tiedot pakettien sisällöstä ja mitä ne maksavat.

Kirjautuminen ohjelmaan tapahtuu henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla sekä vaihtuvalla salasanalla.

 

NETVISOR

Netvisor on osa Visma Solutions Oy:tä

Sähköinen taloushallinto: kirjanpito, tilinpäätös, myynti- ja ostolaskutus, tuote- ja varastonhallinta sekä raportointi
toiminnanohjaus:
CRM ja myynti, tehtävä- ja projektiseuranta
henkilöstöhallinta: palkanlaskenta, työaika ja matkalaskut

Asiakas itse voi valita mitkä osiot ottaa käyttöönsä, vaihtoehtoja on useita. Vain käyttöönotetuista osioista laskutetaan kiinteän kuukausimaksun mukaisesti jonka lisäksi tulee transaktiot esim. lähetetyistä/vastaanotetuista laskuista yms.

Pienasiakkaita varten on mahdollista ottaa myös Netvisor Easy joka pitää aina sisällään osto- ja myyntilaskut sekä kirjanpidon. Easyssa ei ole kaikkia samoja ominaisuuksia kuin täydessä versiossa mm. raportoinnissa on suppeammat mahdollisuudet.

Kirjautuminen ohjelmaan tapahtuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

 

Ota yhteyttä ja pistetään taloushallintosi kuntoon!