Olemme keränneet tämän otsikon alle yrityksille ja yrittäjille yleisiä ohjeita asioista, joista tulee yleisimmin kysymyksiä tilitoimistoomme.
Artikkelit on jaettu aiheen mukaan alueisiin jotta niiden löytäminen olisi Teille helpompaa.

Ehdotuksia artikkeleista tai palautetta niistä saa laittaa yhteystiedot välilehdellä olevalla yhteydenottolomakkeella tai suoraan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

- Yrityksen ja yrittäjän vakuutukset ovat tärkeä osa yritystoimintaa. Tämän otsikon alle on kerätty työnantajan vakuutuksiin liittyviä yleisiä artikkeleita ja vinkkejä. Vakuutukset ovat aina yritys- ja alakohtaisia joten paras asiantuntija vakuutuasioissa on oma vakuutusyhtiösi. 

- Tänne on kerätty verotukseen liittyviä arkikkeleita ja linkkejä ajankohtaisista ja yleisemmin pohdittuihin yleisiin kysymyksiin. Tarvittaessa saat lisätietoa saat tilitoimistostasi tai kirjapitäjältäsi

- Yrityksillä ja yrittäjillä on paljon muistettavia tärkeitä lukuja ja päivämääriä. Tänne olen kerännyt lukuja ja päivä helposti löydettäväksi. Löydätte täältä mm. verovapaat matkakustannustenkorvaukset, palkkoje sivukulut ja luontoisetujen verotusarvot. Näihin liittyen saat myös tilitoimistostasi ja kirjanpitäjältäsi lisätietoa.